-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Skagen Havn
Skagen Havn , øverst på Danmarks top, har en historie, der går helt tilbage til 1907, hvor Kong Frederik D. VIII foretog den højtidelige indvielse. Havnen er siden udvidet i 1917, 1939,1965 og senest i 1979 med en stor udvidelse mod øst.

Skagen Havn har siden indvielsen udviklet sig til en af Danmarks vigtigste fiskehavne. Tilmed Nordeuropas største modtager af pelagiske fisk med et velfungerende netværk til forarbejdning og distribution af primært sild og makrel, der eksporteres til stor dele af verden.

Skagen havn er en levende havn, som er et besøg værd. Havnen har et unikt miljø, hvor turister og havnearbejder blandes i en skøn forening. På haven er der flere restauranter, heriblandt nok Skagen mest berømte restaurant "Skagen fiskerestaurant" som du finder i de kendte "Bindesbøll huse".

I havne bassinet ud for Bindesbøll husnene, er der en traditionel marine/lystbådehavn, og om sommeren er der en international stemning i dette område, hvor i hundredevis af sejlbåde og lyst yachter ligger til kaj.

 

 

 

 

Tilbage til Skagen.net